Élelmezésvezető

Közétkeztetési üzem működtetése (HACC rendszer, munkafolyamatok, nyilvántartások, adminisztrációs feladatok elvégzése) Kiszámolja az ételek energia-, zsír-, telített zsírsav-, fehérje-, szénhidrát-, cukortartalmát, sótartalmát, valamint az élelmiszerek jelöléséről szóló jogszabályban meghatározott allergén összetevőket hagyományosan és tápanyag-számítási szoftver segítségével. Koordinálja az áruforgalmat, tárgyi, személyi és nyersanyag-szükségletet, a termelési, raktárkezelési és leltározási műveleteket, a dokumentációt vezeti.

✅ 42 éve működő iskolarendszeren kívüli felnőttképző intézmény

✅ igény szerint hétvégi és esti képzések

✅ kamatmentes részletfizetési lehetőség

✅ gyakorlati helyszínt biztosítunk

✅ családias légkör, munka és család mellett végezhető képzések

✅ a képzések megkezdésének feltétele az előírt iskolai végzettség

Szakképesítés azonosító száma10135003
Időtartam4 hónap
ÁrÖnköltséges, 170.000 Ft + Vizsgadíj. Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
HelyszínPécs. Nagyobb létszám esetén kihelyezetten cégekhez is (Baranya megyében)

Érdekli a képzés?

Adja meg elérhetőségeit, felvesszük Önnel a kapcsolatot, válaszolunk kérdéseire! Jelentkezése kötöttségek és költségek nélküli.