Közétkeztetési üzem működtetése (HACC rendszer, munkafolyamatok, nyilvántartások, adminisztrációs feladatok elvégzése) Kiszámolja az ételek energia-, zsír-, telített zsírsav-, fehérje-, szénhidrát-, cukortartalmát, sótartalmát, valamint az élelmiszerek jelöléséről szóló jogszabályban meghatározott allergén összetevőket hagyományosan és tápanyag-számítási szoftver segítségével. Koordinálja az áruforgalmat, tárgyi, személyi és nyersanyag-szükségletet, a termelési, raktárkezelési és leltározási műveleteket, a dokumentációt vezeti.
✅ 42 éve működő iskolarendszeren kívüli felnőttképző intézmény
✅ igény szerint hétvégi és esti képzések
✅ kamatmentes részletfizetési lehetőség
✅ gyakorlati helyszínt biztosítunk
✅ családias légkör, munka és család mellett végezhető képzések
✅ a képzések megkezdésének feltétele az előírt iskolai végzettség
Szakképesítés azonosító száma | 10135003 |
Időtartam | 6 hónap |
Ár | Önköltséges, 170.000 Ft + Vizsgadíj. Kamatmentes részletfizetési lehetőség! |
Helyszín | Pécs. Nagyobb létszám esetén kihelyezetten cégekhez is (Baranya megyében) |
Érdekli a képzés?
Adja meg elérhetőségeit, felvesszük Önnel a kapcsolatot, válaszolunk kérdéseire! Jelentkezése kötöttségek és költségek nélküli.